Herunder finder du et udvalg af vores retter til levering ud af huset. Vi kan lave mange andre retter efter ønske. Har du noget specielt vi skal lave, så kontakt os og vi finder en løsning også hvad angår prisen.

Det er
ikke a la carte. Der skal bestilles minimum til 6 kuverter.
Bestilling skal foregå minimum 2 hverdage før. Ved enkelte retter kan forudbestillingstiden være lidt længere end 2 hverdage. Det vil stå ved de enkelte retter.
Prisliste | HJERTER 7
Klik på pdf ikonet for at hente en oversigt over vores retter med tilhørende information og priser.
Forretter
Svampesuppe
Suppe med baconknas og bøgehatte. Hertil brød og smør.
50,00
Rejecocktail
Rejer med salat og dressing. Hertil brød og smør.
50,00
Hønsesalat
Salat med hønsekød på ananasring med bacon. Hertil brød og smør.
40,00
Tarteletter
Med høns i asparges. Hertil agurk, tomat og karse.
45,00
Tunmousse
Med salat og sprøde rugbrødschips. Hertil brød og smør.
45,00
Lakserulle
Med citronskum og pyntet med crudité af radise og rugbrødschips. Hertil brød og smør.
50,00
Carpaccio
Med ruccolasalat, ristede pinjekerner, parmesan og krydderolie. Hertil brød og smør.
45,00
Rimmet Laks
Med dildolie, krydret creme fraiche, crudité af glaskål og urter. Hertil brød og smør.
Forudbestilling: 4 hverdage
60,00
Hovedretter
Flæskesteg
Med hvide, brunede og franske kartofler, rødkål, tyttebærsyltetøj, asier og brun sovs.
135,00
Stegt Flæsk
Stegt flæsk (7 stk.) med persillesovs, hvide kartofler og rødbeder.
125,00
Gammeldags Oksesteg
Med hvide kartofler, grøntsager, sovs og waldorfsalat.
140,00
Kogt Torsk
Med hvide kartofler, bacon, rødbeder, æg, løg, kapers og sennepssovs.
Forudbestilling: 5 hverdage
170,00
Hamburgerryg el. Glaseret Skinke
Med grønlangkål, hvide og brunede kartofler.
120,00
Hvidløgsmarinerede Lammechops
Med trøffelbagte kartofler, stegte grøntsager, selleripuré, sprøde rodfrugtchips og rødvinsglace
Forudbestilling: 5 hverdage
160,00
Oksemørbrad
Med krydderkartofler, brøndkarse, rødvinssauce, syltede rødløg og ristede bøgehatte samt årstidens salat.
200,00
Fyldte Svinekoteletter
Med sprød salat (årstidens grønne), koldmarinerede kartofler og stegte, saltede broccoliasparges.
155,00
Mørbrad á la Crème
Stegte svinemørbradbøffer i svampeflødesauce. Hertil kartoffelmos, asier og rugbrød.
140,00
Wienerschnitzel
Med brasede kartofler, smørsauce, dampede grøntsager, peberrod, citron, kapers og ansjoser.
160,00
Desserter
Citronfromage
Pyntet med flødeskum og bær.
35,00
Islagkage
Med bær eller daim chokolade.
10-15 pers.
375,00
Gammeldags Æblekage
Med makroner. Pyntet med flødeskum og bær.
40,00
Valnøddetærte
Med chokolade og creme fraiche.
6-8 pers.
150,00
Lagkage
Med banan eller jordbær og creme.
10-12 pers.
250,00
Chokolademoussekage
Med is, frugt og chokoladesauce.
50,00
Brownie
Med is og frugt.
40,00
Osteanretning
Med 4 forskellige oste.
50,00
Crème Brûlée
Traditionel fransk cremet dessert. Blød creme med vanillesmag, karamelliseret på toppen.
45,00
Tiramisu
Klassisk italiensk dessert forenet af mascarpone, amaretto og kaffe. Cremet med lady fingers imellem og toppet med kakaopulver.
45,00
Kage med chokolademousse og is
Tarteletter med Hønsekødsfyld
Fiskesuppe med dampet torsk og jomfruhummer
Hvidløgsmarinerede lammechops med trøffelbagte kartofler
Grillet torsk med citronskum
Stenbiderrogn med mandler og hytteost

C-Gastronomi
Bredgade 65
7441 Bording
Tlf.: 86 86 16 37
CVR: 39827387

Catering åben alle dage ved forudbestilling

Træffetid: bedst ml. kl. 8-10

© 2019-2021
C-Gastronomni

Se vores fine smiley | HJERTER 7

Links
Webshop
Cookies

Design & Foto: MNP

Cookie Politik
Ved at klikke på "Acceptér" eller hvis du fortsætter med at benytte denne webside, accepterer du brugen af cookies fra C-Gastronomi og tredjeparter samt andre lignende teknologier for at vi kan forbedre din browseroplevelse, analysere og måle dit engagement med vores websted.
Læs mere